Glas afskærmning af terrasse

Jakobs Cafe og Bar i Skagen

Terrasseafskærmning til caféer og restauranter

Råder du over en lækker terrasse eller et udeområde i forbindelse med din café eller restaurant? Hos Østergaard Intérieur A/S tilbyder vi et stort sortiment af terrasseafskærmning. Terrasseafskærmning er en stor fordel, hvis du råder over et udeområde, hvor du ønsker at afskærme hvilke udemøbler, der hører til din restaurant samt sikre, at dine gæster kan sidde i læ for vind og vejr. Det samme gælder ved en terrasse, og en afskærmning kan samtidig fungere som reklame for din café eller restaurant, idet jeres navn og logo kan placeres på afskærmningen.

 

Afskærmning i flotte designs

Terrasseafskærmning kan have flere formål og fås derfor i mange forskellige designs og materialer. Vi tilbyder alt fra afskærmning med dug udspændt mellem træstolper og med mulighed for tryg af caféens navn og logo til flot og moderne terrasseafskærmning i træ eller New Yorker glasafskærmning. Mulighederne er mange, og du kan her på siden tag et kig og søge inspiration til din terrasseafskærmning.

Alle vores afskærmninger laves naturligvis efter dine mål og ønsker, og vi leverer kun terrasseafskærmning af den bedste kvalitet.

 

Terrasseafskærmning til ethvert formål

Uanset om du leder efter terrasseafskærmning for at skåne dine gæster mod vind og vejer, for at skabe et mere privat område eller for at øge fokus på netop din café, har vi hos Østergaard Intérieur A/S den rette løsning til dig. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os på 97 15 31 11 eller mail@ostergaard-i.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi leverer og monterer i hele Danmark!

Elegant læ / vindafskærmnings løsning til terrassen, kan justeres fra højde 117 cm til 195 cm ved hjælp af de indbyggede gas støddæmper.

Udført i aluminium og hærdet sikkerheds glas.

terrasseafskærmning

terrasseafskærmning i danmark

enkel terrasseafskærmning

terrasseafskærmning med åbning

 

Leveret med aflåselige dører samt storm sikring