Om Os

Din samarbejdspartner når der skal indrettes-, har været vores motto siden firmaet blev grundlagt i 1976. Udviklingen har ført til, at vi i dag er en af de førende leverandører af såvel enkelte produkter som hele indretninger i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Vort mål vil altid være, at indgå som sparringspartner, hvor gensidig tryghed og en god kemi, er nøgleord for et godt resultat.

Sammen med kunden analyserer vi ønsker og behov omkring design, kvalitet, økonomiske muligheder samt leveringstidspunkt, under hensyn til myndighedernes krav i det pågældende område. Målet for det enkelte projekt vil altid være, at kundens investering skal være økonomisk realistisk.

Vi stiller kvalitetskrav, både til de produkter vi selv fremstiller, til vore underleverandører, råvarerne, og ikke mindst det arbejde vore monteringshåndværkere udfører.

Ved du, at inventar til kontraktmarkedet udsættes for så stor en belastning, at det kræver særlige kvaliteter og konstruktioner som dårligt kan erstattes med boligvarer?


Din partner når der skal indrettes professionelt

Vores vision

- at bevare en attraktiv og økonomisk sund virksomhed, der kan tiltrække, engagere og fastholde medarbejdere der ønsker at tage et ansvar i et miljø med synlig ledelse og fælles grundholdninger. - at være anerkendt som en virksomhed der forstår kundens behov og leverer et kvalitetsprodukt i den aftalte udførelse, til aftalt tid og pris.

Vores team

Tina Michelsen Bogholder

Betina Østergaard Direktør

Lars Ansberg Salg

Jesper Ellebæk Simonsen Salg

Brian Troelsen Salg

Liza Thomkow Indkøb, logistik