Terrasseafskærmning af glas

Jakobs Cafe og Bar i Skagen

Har du en terrasse eller et udeområde, men oplever at vind og blæsevejr ødelægger dine kunders oplevelse af din cafe eller restaurant?

Terrasseafskærmning til caféer og restauranter

Hos Østergaard Intérieur A/S tilbyder vi et stort sortiment af terrasseafskærmninger. Terrasseafskærmning er en stor fordel, hvis du råder over et udeområde med ude møbler, hvor du ønsker at afskærme hvilke udemøbler, der hører til din restaurant. Derudover sikre, at dine gæster kan sidde i læ for vind og vejr. Det samme gælder ved en terrasse. En afskærmning kan samtidig fungere som reklame for din café eller restaurant, idet jeres navn og logo kan placeres på afskærmningen.

 

Afskærmning i flotte designs

Terrasseafskærmning kan have flere formål og fås derfor i mange forskellige designs og materialer. Vi tilbyder alt fra afskærmning med dug udspændt mellem træstolper til moderne terrasseafskærmning i træ eller New Yorker glasafskærmning. Alle løsninger giver mulighed for tryk af caféens navn og logo. Mulighederne er mange, og du kan her på siden tage et kig og søge inspiration til din afskærmning.

Alle vores afskærmninger laves naturligvis efter dine mål og ønsker, og vi leverer kun terrasseafskærmning af den bedste kvalitet. Vi vil gøre vores for at din nye terrasseafskærmning bliver så personlig som muligt.

 

Terrasseafskærmning til ethvert formål

Leder du efter terrasseafskærmning for at skåne dine gæster mod vind og vejr, for at skabe et mere privat område eller for at øge fokus på netop din café? Uanset hvad har vi hos Østergaard Intérieur A/S den rette løsning til dig. Vi har mange års erfaring i branchen og kan med garanti også hjælpe dig.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os på 97 15 31 11 eller mail@ostergaard-i.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi leverer og monterer i hele Danmark!

 

terrasseafskærmning

Elegant læ / vindafskærmningsløsning til terrassen, kan justeres fra højde 117 cm til 195 cm. ved hjælp af de indbyggede gas støddæmper.

Udført i aluminium og hærdet sikkerheds glas.

terrasseafskærmning i danmark

Leveres med døre der kan låses.

enkel terrasseafskærmning

terrasseafskærmning med åbning

 

Leveret med aflåselige dører samt storm sikring