Projekter

Fra idé til virkelighed – vi hjælper din indretning helt i mål!

Om os

Din samarbejdspartner når der skal indrettes-, har været vores motto siden firmaet blev grundlagt i 1976. Udviklingen har ført til, at vi i dag er en af de førende leverandører af såvel enkelte produkter som hele indretninger i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Vort mål vil altid være, at indgå som sparringspartner, hvor gensidig tryghed og en god kemi, er nøgleord for et godt resultat.

I 2021 blev vi en del af KPA-Group som siden 1994 har leveret storkøkkenudstyr til hele HoReCa sektoren via www.cateringinventar.dk og wwww.restaurantinventar.dk. I 2021 bliver vi naboer og har samlet 12.000 m2 lager og showroom i Ikast.

VI UDNYTTER VORES ERFARING OG FAGLIGHED

Vores mange års erfaring i branchen og faglige viden gør, at vi er i stand til at se muligheder, som du måske ikke selv har set. Skal du indrette ny café, restaurant, forretning eller bygge om, er det vigtigt, at du får udnyttet pladsen optimalt og ser rummets muligheder frem for begrænsninger, og det kan vi hos Østergaard Intérieur A/S være behjælpelige med!Vi stiller kvalitetskrav, både til de produkter vi selv fremstiller, til vore underleverandører, råvarerne, og ikke mindst det arbejde vore monteringshåndværkere udfører.

Ved du, at inventar til kontraktmarkedet udsættes for så stor en belastning, at det kræver særlige kvaliteter og konstruktioner som dårligt kan erstattes med boligvarer?

ØSTERGAARD INTERIEUR – DIN PROFESSIONELLE SPARRINGSPARTNER

Som professionel erhvervsdrivende siger dit valg af møbler og interiør en hel del om din virksomhed. Caféens / barens / restaurantens / frisørsalonens indretning er dine kunders førstehåndsindtryk, hvilket giver dem en indikation på de visioner, krav og mål, du har for din virksomhed, så hvorfor ikke udstråle kvalitet, personlighed og stil? Hos Østergaard Intérieur A/S er det DINE ønsker og krav, der er i højsædet, og som professionel indretningsarkitekt siden 1976 er vi specialister i at skræddersy unikke og specialtilpassede løsninger til netop dit formål.Sammen med kunden analyserer vi ønsker og behov omkring design, kvalitet, økonomiske muligheder samt leveringstidspunkt, under hensyn til myndighedernes krav i det pågældende område. Målet for det enkelte projekt vil altid være, at kundens investering skal være økonomisk realistisk.