Lån og leasing

Ansøg nu: Vælg finansierings-form nedenfor
– og få svar på din finansiering om kort tid….

Afdragsordning i 10 måneder, max 32.000 kr

Nul renter, nul gebyrer. Oprettelse 500 kr.

Ikano godkender dit lån på 10 minutter

Vores afdragsordning tilbydes af Ikano finans og er et kviklån uden renter og gebyrer. Lånet er personligt, koblet op på dit CPR nr.. Du betaler 500 kr. i oprettelse og herefter betaler du beløbet af over 10 måneder. Kredittjek baseres på en lynhurtig beregning af en computer hos Ikano – få svar på kun 10 minutter. Afdragsordninger kan baseres på køb fra 3.000 kr. – 32.000 kr. excl. moms

Ansøg om lån

Fordelagtig leasing over 12 til 48 mdr.

Se den mdr. ydelse med kun 1 klik allerede nu!

Alt udstyr fra Østergaar Interiéur kan leases

Leasing er fordelagtigt mulighed for finansiering, hvor du ikke behøver at involvere banken. Udstyret kan afbetales fra 12-48 måneder. For at starte en leasingsag skal du købe for samlet minumum på 10.000 kr. excl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.

Ansøg om leasing

Leasing af restaurant interieur – eller vælg en afdragsordning.

Leasing af restaurant inventar eller måske bare en afdragsordning. Vi har flere forskellige muligheder hos Østergaard Interieur A/S, så du nemt kan komme igang med din nye indretning selvom budgettet er stramt. 

Vi samarbejder med dygtige partnere på finansieringsfronten og tjener ikke noget på at tilbyde denne service. Det eneste vi ønsker er at hjælpe dig igang med din nye restaurant- eller caféindretning på den mest fordelagtige måde for dig. Ønsker du at lease dit nye enterieur er Østergaard Interieur A/S det rigtige valg. 

Hos Østergaard Interieur har vi flere forskellige muligheder for finansiering, nemlig afdragsordning eller leasing. Vores afdragsordning baseres på et lynhurtigt kredittjek – få svar på kun 10 minutter. Afdragsordninger kan baseres på køb fra 3.000 kr. – 32.000 kr. excl. moms.

Leasing er en anden fordelagtigt mulighed for finansiering. Leasing starter ved 10.000 kr. excl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.